Ilie Aurel

Domnul Ilie Aurel foloseşte programul BlocManagerNET de 18 ani şi 9 luni şi este una din persoanele care vă poate oferi asistenţă în Bucureşti. Zona în care locuieşte dânsul este Str. Baladei, Sector 4 deci, dacă locuiţi undeva în apropiere, ar fi cel mai potrivit să-l contactaţi folosind formularul de mai jos.

Comentarii

Dacă aţi luat legătura cu domnul Ilie Aurel şi aţi fost mulţumit de ajutorul primit, v-am ruga să vă exprimaţi aprecierea prin-un mesaj sau printr-un vot. Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să fiţi LOGAT.
XiSoft 02 Noiembrie 2011
Domnul Aurel Ilie ne este client din anul 2006 şi s-a remarcat print-o deosebită amabilitate şi implicare în ajutorul oferit mai multor clienţi dintre care unii au acum firme de administraţie cu zeci de imobile.
Listrat Sorin - Daniel 20 Decembrie 2015
Buna ziua. Am intimpinat foarte multe situati cum este si cea de fata cum pot sa fac o crectie care imi apare cu smnul exclamari si nu pot inchide luna , alta problema care am intampinat o a fost presedintele a facut esalonare cu restantierii si nu am avut cum sa o introduc. as dori daca sunteti disponibli sa ne vedem si sa discutam despre program eu am vizionat documentare despre folosirea programului si tot mai am ceva probleme de care nu sunt lamurit, tel 0723746356 Sorin LISTRAT

Voturi

Domnul Ilie Aurel nu are deocamdată nici un vot. Dacă aţi intrat în legătură cu dânsul, v-a ajutat şi aţi fost mulţumit, vă puteţi exprima aprecierea printr-un VOT. Pentru a putea vota trebuie să fiţi LOGAT.

Contact

Pentru a proteja datele personale ale domnului Ilie Aurel, contactul se va face prin completarea unui formular. Dânsul va primi un email şi un mesaj SMS cu datele dumneavoastră de contact, iar în măsura timpului disponibil vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii. Dacă în decurs de 24 de ore nu primiţi nici un răspuns, veţi avea posibilitatea de a contacta o altă persoană.
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:
 
Home   |    BlocManagerNET   |    Imagini   |    Video   |    Download   |    Cumpără   |    Suport   |    Contact

Copyright © XiSoft Grup 2003 - 2024. Toate drepturile rezervate.

Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro BlocManagerNET pe Facebook BlocManagerNET pe Youtube
MobilPay