Restituire garantie administrator

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

Restituire garantie administrator

Mesajde Dan NEGREA » 04 Aug 2017

Buna ziua,

Am o problema la asociatie.
In urma articolelor aparute in presa cu administratori gasiti cu lipsa in gestiune, cenzorul pe care asociatia noastra il avea in anul 2005, l-a pus pe administratorul de atunci sa-si constituie un cont de garantie la banca comerciala unde asociatia avea deschis contul curent. Pana in anul 2007, administratorul a alimentat contul cu 700 lei prin depuneri la banca. La acesti bani, a primit o perioada dobanda, dar de un timp nu a mai primit nimic. La acel moment, cenzorul tinea si contabilitatea asociatiei si a introdus in situatia soldurilor, la elemente de activ/sold conturi la banci si acest cont de garantie administrator.
Intre timp, au murit ambii la distanta mica unul de celalalt si am vrut sa restitui garantia mostenitorilor. Numai ca nu stiu cum s-o scot din contabilitate.
Am incercat sa bag o factura de banca cu suma respectiva, sa o platesc din banca din contul de garantie, dar imi ramane la punctul 6 - Actele de plata pe luna in curs, nerepartizate proprietarilor. S-o repartizez printr-un fond, nu am din care.
Vreau si eu o sugestie, va rog.
Multumesc,

Dan Negrea
Dan NEGREA
 
Mesaje: 5

Re: Restituire garantie administrator

Mesajde XiSoft » 04 Aug 2017

Garantia administratorului ar trebui sa fie intr-un cont de banca si evidentiata intr-un fond. Daca nu aveti un fond cu acest bani, atunci inseamna ca sunt inclusi in alte fonduri.

Ideea de restituire este sa introduceti o factura cu bifa "plata din fond" si sa o achitati din banca (va scadea un fond + soldul de banca)
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 875


Înapoi la Utilizare BlocManagerNETcron