de RADOAIE ION » 16 Oct 2012
buna ziua, am redeschis acest topic pentru urmtoarea nelamurie; am repartizat in luna august o factura cu ex. - 100 lei (de regularizare enrgie electrica), am repartizat-o pe tabel cu val (-) si s-a scazut din datoriile prop. Urmatoarea fact. din sept. este in val. de 300 lei, o repartizez pe tabel, la inchiderea lunii datoria asociatiei catre renel este diminuata cu 100 lei, ( fact cu minus), iar acesta suma de o 100 lei aparea in situatia soldurilor la rubrica 5 activ " debitori altii decat prop." pana aici este bine si inteleg mai departe nu stiu unde am gresit sau cum sa pocedez.... platesc factura din sept in val de trei sute; la operarea chitantei in sistem scriu 300 lei, selecterz datoria asociatiei catre renel din sistem de 200 lei (diminuata cu 100 de lei) si dupa Ok ma intreaba: 1) "suma ramasa ramane ca rest", bifez ok si atunci creste soldul in casa cu 100 lei sau, 2) "suma ramasa este plata in avans", bifez ok, si suma apare din nou la rubrica 5 activ, " debitori altii decat prop." oare in lunile urmatoare va fii aceeasi sitauatie? cu stima ion radoaieRADOAIE ION