Pagina 1 din 1

Instalare pe alt calculator

MesajScris: 04 Noi 2006
de Adrian Popa
Am doua licentente una inainte de upgradare(online) una dupa.
Intre timp mi-am cumparat un calculator nou,am instalat programul cu cel de al doilea CD - licenta (crezand ca ara programul up-gradat, am obtinut codul client si pentru al doilea calculator dar cand am vrut sa transfer datele din cel vechi am vazut ca imi cere o versiune mai noua a programului.
Vrand sa vad ce se intampla am luat CD-ul celei de a doua licente cumparate si am deschis unul din fisiere (pe calcalculatorul vechi), in fereastra am fost intrebat daca vreau sa instalez programul, am dat pe NU . Dupa aceasta am constatat ca nu mai pot accesa programul deoarece imi cere o versiune mai noua !?.
In momentul acesta sunt blocat, nu mai am acces la date.
Intrebarea mea este : Cum fac sa obtin varianta de program care sa-mi permita sa am acces la date?

Cu stima,
Adrian Popa
Bucuresti

Re: Instalare pe alt calculator

MesajScris: 04 Noi 2006
de XiSoft
Deschideti "Asociatia de proprietari TEST" (daca nu merge, reinstalati programul de pe ultimul CD) si actualizati programul la ultima versiune (meniul: "Online", "Update", "Cautare")

Programul BlocManagerNET poate fi instalat pe oricate calculatoare (nu necesita cheie de calculator). Limitarea este la numarul de apartamente (asociatii). Cheia de asociatie este memorata in fisierul corespunzator asociatiei - deci trebuie introdusa o singura data (nu se pierde la mutarea pe alt calculator, sau dupa reinstalarea Windows-ului)