Pagina 1 din 1

Declarare index apometre

MesajScris: 12 Mar 2013
de miaunik1968
Buna ziua!

Ieri am utilizat pentru prima data platforma de acces online pentru proprietari. Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la declararea valorilor apometrelor. Perioada in care se poate completa indexul este de 1 - 15.03.2013. Daca am introdus gresit una din valori si am salvat-o, mai pot modifica pana in data de 15? Totodata sa imi spuneti si daca aceasta modificare poate fi vazuta de cei de la administratie intrucat nu vreau sa considere ca fac ceva in neregula. Doar am introdus o cifra gresita.

In asteptarea unui raspuns de la dumneavoastra!

Re: Declarare index apometre

MesajScris: 14 Mar 2013
de XiSoft
Da, puteti modifica valoarea de oricate ori, in intervalul respectiv.

Administratorul preia indecsii de fiecare data cand deschide programul BlocManagerNET. Lista de plata se finalizeaza de obicei dupa data de 20-25 a lunii (adica dupa ultima zi in care puteti introduce indecsii apometrelor) deci nu va fi nici o problema.

Re: Declarare index apometre

MesajScris: 24 Apr 2019
de Dutu Marius
Buna seara,

Si daca am constat ca am introdus indexul gresit dupa data de 25. Adica dupa ce am inchis luna si am si incasat. A venit apartamentul si mi-a reclamat faptul ca am gresit. Am verificat si intradevar am gresit. Cum corectez?

Va multumesc !

Re: Declarare index apometre

MesajScris: 25 Apr 2019
de XiSoft
Este suficient sa se introduca (in luna urmatoare de cheltuieli) indexul corect si se face automat regularizare (ex: noul consum poate fi chiar si negativ)