logare site

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

logare site

Mesajde Cinaru Eugenia » 19 Oct 2015

Buna seara

As dori sa imi spuneti cum ma pot loga ca si presedinte pt verificare date fara a fi nevoita sa instalez programul pe calculator? Multumesc
Cinaru Eugenia
 
Mesaje: 1

Re: logare site

Mesajde Valy » 19 Oct 2015

Cel care foloseste programul va introduce la proprietatile ap.d-voastra in tabul <locatari> o adresa de e-mail pe care d-voastra i-o furnizati si va va adauga ca si utilizator acces online in interfata e-bloc. De asemenea va va adauga cu adresa de e-mail in meniul <online> la < utilizatori globali pt. acces online> cu drepturi de "presedinte". Ulterior va puteti loga pe www.e-bloc.ro avand drepturile de acces setate prin program.
Valy
 
Mesaje: 93

Re: logare site

Mesajde Catalin D » 01 Mar 2021

Buna ziua,

1. As dori sa imi spuneti daca si cum pot accesa ca locatar proprietar informatiile pentru 2 adrese din blocuri respectiv asociatii diferite, in care am definita aceeasi adresa de email.
In caz concret, una din asociatii utiliza e-bloc de mai muti ani, iar de curand a inceput sa utilizeze e-bloc si cealalta asociatie. Cand ma conectez cu adresa de email la e-bloc, declarata la ambele asociatii, vad doar informatiile de la prima asociatie.

2. In plus, am observat ca notificarile primite pe email despre plata intretinerii sunt de la acelasi expeditor "Administrator bloc", de la ambele asociatii. Aici cred ca ar fi util sa se completeze expeditorul si cu un element distinctiv al asociatiei, de ex. numarul blocului.

Multumesc,
Catalin D
 
Mesaje: 1

Re: logare site

Mesajde XiSoft » 01 Mar 2021

1. daca, contul dumnevoastra este creat in ambele asociatii, schimbarea asociatiei curente se face dintr-un meniu care apare in coltul stanga sus al interfetei "e-bloc.ro";
daca meniul respectiv nu apare, inseamna ca administratorul asociatiei inca nu v-a adaugat dreptul de acces; acest lucru se face din aplicatia BlocManagerNET, dublu click pe apartament, tab-ul "Locatari", "Adauga..." in partea de jos a ferestrei

2. titulatura "Administrator bloc" este textul implicit din sistem; administratorul poate schimba textul respectiv din aplicatia BlocManagerNET, meniul "Configurare", "Date despre asociatie...", "Expeditorul mesajelor email"
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1083


Înapoi la Utilizare BlocManagerNET