Cum distribui fact.APA NOVA care cuprinde apa rece (+canal ar + meteo + TMAU) si apa rece pt.preparare apa calda (+canal ar + TMAU; aici fiind fara meteo) ?
Exemplificarea din manualul de utilizare pt.distribuirea apei fiind diferita de realitatea din soft, aceasta nu ma ajuta deloc.
Toata lumea are contoare de apa rece si apa calda. Am introdus index-urile contoarelor. Am adaugat fact.APA NOVA in valoare totala cu tva de 2177,81 lei.
La distribuire cheltuiala aleg 1534,40 lei cu tva pe care o distribui pe coloana de apa rece si 643,41 lei pe coloana de apa calda (fiind apa rece pt.prepararea apei calde). Cand incerc sa introduc cantitatea de 259 mc pt.apa rece (la distribuire apa rece) imi spune ca suma de pe factura de apa e zero iar sumele introduse sunt 1239,68 de exemplu. La fel si cand incerc sa fac distribuirea apei calde si sa introduc cei 109 mc apa rece pt.apa calda... Unde e greseala? In manual la explicatiile de acol zice de A+B pe o fact.si C pe alta dar imag.de acolo nu mai e la fel cu ce-mi afiseaza mie softul la data de azi. Ce e de facut?