de XiSoft » 05 Dec 2016
Administratorul sau casierul "convinge" proprietarii - nu noi.
Va pot da niste informatii care poate va ajuta:
Primul client care foloseste imprimantele mobile termice, a inceput sa le utilizeze aproximativ acum 2 ani (cu aplicatia Android "e-bloc.ro Printer"); clientul respectiv are peste 200 de asociatii - deci esantionul este destul de relevant. La discutia "ce vor spune oamenii legat de noul format al chitantei" a zis ceva de genul ca "nu-l intereseaza" avand in vedere avantajele foarte mari ale sistemului (cost aproape zero, chitantele se introduc direct in sistem etc); probabil au fost unele nemultumiri, insa relativ putine - avand in vedere ca sistemul functioneaza in continuare (tin minte de o reclamatie la primarie, insa "nemultumitul" n-a avut castig de cauza)
Majoritatea oamenilor care "se tem" ca scrisul se va sterge, probabil au avut o experienta neplacuta legata de bonurile de la rovigneta - care dupa 2-3 luni sunt complet sterse. Insa, daca va uitati in contabilitatea dumnevaostra la niste bonuri "obisnuite", probabil o sa vedeti ca in 4-5 ani inca este foarte vizibil scrisul (se vede mai slab, dar nu pune probleme la citire)
In mai 2015 am tiparit niste bonuri cu mai multe modele de imprimante Bluetooth si le-am pus intr-un dosar. Acum, dupa mai bine de un an, cand le-am verificat, intensitatea scrisului a scazut dar putin (sa zicem cu 10-20%)