Drepturi utilizator Presedinte

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

Drepturi utilizator Presedinte

Mesajde Eugen75 » 31 Iul 2018

Buna ziua,

Exista posibilitatea ca utilizatorul de tip Presedinte sa aiba drepturi de a pune documente la sectiunea Avizier pe interfata online?
De asemenea as avea nevoie ca presedintele sa poata trimite mailuri catre toata lista cu diverse informatii. Este posibil?
Daca nu, exista o alta varianta?

Mentionez ca aplicatia locala este instalata numai la Administrator.

Multumesc!
Eugen75
 
Mesaje: 1

Re: Drepturi utilizator Presedinte

Mesajde XiSoft » 01 Aug 2018

Avem aceste functii pe lista sugestiilor "de implementat". Insa, nu au o prioritate foarte mare deoarece, exista alternativa "tehnica" in acest sens.

Deci, pana cand vor fi implementate dintr-o interfatata separata, puteti cere administratorului sa va instaleze programul BlocManagerNET si dumneavoastra,
asa incat sa puteti trimite mesaje email si sa incarcati documente.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1085

Re: Drepturi utilizator Presedinte

Mesajde GHEORGHE CHRISTIAN » 24 Aug 2018

Si eu am aceeasi problema. Am delegat toate drepturile de scriere in baza de date BlocManager ce e proprietatea asociatiei, catre contabil iar acum orice modificare la documente trebuie sa o fac prin ei. Dupa o vreme devine deranjant.

Am gasit o solutie de compromis si folosesc forumul e-bloc.ro pentru a posta anunturi. Nu e asa invaziv si cine vrea intra si citeste, plus ca ramane evidenta lucrurilor facute. Documentele le salvez in google drive si le share-uiesc pe forum.
GHEORGHE CHRISTIAN
 
Mesaje: 2


Înapoi la Utilizare BlocManagerNETcron