Pagina 1 din 1

Drepturi utilizator Presedinte

MesajScris: 31 Iul 2018
de Eugen75
Buna ziua,

Exista posibilitatea ca utilizatorul de tip Presedinte sa aiba drepturi de a pune documente la sectiunea Avizier pe interfata online?
De asemenea as avea nevoie ca presedintele sa poata trimite mailuri catre toata lista cu diverse informatii. Este posibil?
Daca nu, exista o alta varianta?

Mentionez ca aplicatia locala este instalata numai la Administrator.

Multumesc!

Re: Drepturi utilizator Presedinte

MesajScris: 01 Aug 2018
de XiSoft
Avem aceste functii pe lista sugestiilor "de implementat". Insa, nu au o prioritate foarte mare deoarece, exista alternativa "tehnica" in acest sens.

Deci, pana cand vor fi implementate dintr-o interfatata separata, puteti cere administratorului sa va instaleze programul BlocManagerNET si dumneavoastra,
asa incat sa puteti trimite mesaje email si sa incarcati documente.

Re: Drepturi utilizator Presedinte

MesajScris: 24 Aug 2018
de GHEORGHE CHRISTIAN
Si eu am aceeasi problema. Am delegat toate drepturile de scriere in baza de date BlocManager ce e proprietatea asociatiei, catre contabil iar acum orice modificare la documente trebuie sa o fac prin ei. Dupa o vreme devine deranjant.

Am gasit o solutie de compromis si folosesc forumul e-bloc.ro pentru a posta anunturi. Nu e asa invaziv si cine vrea intra si citeste, plus ca ramane evidenta lucrurilor facute. Documentele le salvez in google drive si le share-uiesc pe forum.