Diferente imprimare soft vs. web

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

Diferente imprimare soft vs. web

Mesajde DUMITRESCU ROBERT » 08 Oct 2018

Buna ziua,
Am observat diferente la fonturi si la aranjarea in pagina a chitantelor atunci cand sunt printate direct din soft vs. de pe interfata web. Pot zice ca cele printate direct din soft se incadreaza perfect pe hatia de 58 X 210 a imprimantei Sedona, in schimb daca vreau sa imprim din interfata web....pe langa ca trebuie sa fac o mie si una de setari de marime, margini..etc...tot nu iese la fel. Cu alte cuvinte chitanta din soft arata ca o chitanta "adevarata" . Exista si alte setari pe care eu nu le-am facut, sau nu? Multumesc anticipat pentru raspuns.
DUMITRESCU ROBERT
 
Mesaje: 8

Re: Diferente imprimare soft vs. web

Mesajde XiSoft » 09 Oct 2018

Inteleg ca, va referiti la tiparirea chitantelor pe imprimanta termica (ex: bluetooth) din interfata web http://www.e-bloc.ro (ex: de pe laptop)

Cand tipariti chitantele din BlocManagerNET cu optiunea de "Imprimanta mobila...", programul trimite datele la imprimanta in limbajul ei specific (nu prin driverele grafice din Windows); de aceea, acest format iese "perfect".

Interfata web nu are posibilitatea de a comunica direct cu imprimanta, prin urmare listarea se face in mod grafic, fara sa se beneficieze de "avantajele" directe ale imprimantei (ex: latimea hartiei de exact 32 caractere)
Mai apare si problema in care, la tiparirea "normala" din Windows, trebuie definita dimensiunea paginii (in unele cazuri, 58 x 210 mm poate sa fie - sau prea mult - sau prea putin)

De aceea, noi nu "sustinem" aceasta abordare - avand in vedere ca nu o putem implementa "perfect". Recomandarea ar fi sa tipariti chitante:
- din programul BlocManagerNET (fie pe imprimanta normala, fie pe imprimanta termica)
- din interfatata http://www.e-bloc.ro - pe imprimanta "normala"
- de pe dispozitive mobile (momentan, de pe Android, folosind aplicatia "e-bloc.ro Printer"; pe viitor va exista o varianta alternativa care va fi gratuita)
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057

Re: Diferente imprimare soft vs. web

Mesajde servas prod » 06 Dec 2018

Cu aplicatia e-bloc Printer, formatul chitantei este acelasi si de pe interfata web daca se foloseste de pe un dispozitiv cu android .
servas prod
 
Mesaje: 20


Înapoi la Utilizare BlocManagerNETcron