chitanta gresita

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

chitanta gresita

Mesajde NEIYRE FAZAL » 25 Ian 2019

Am scazut gresit, dintr-o coincidenta de nume, 700 lei, de la un apartament care nu achitase prin banca intretinerea. As vrea sa rezolv problema si nu prea imi iese. Mentionez ca ambele apartamente aveau restante si ca suma achitata nu acopera integral datoria niciuneia. Deci la un apartament am de scazut penalitatile aplicate dupa plata datoriei si la celalalt trebuie sa aplic penalitati pe datorie pana la data afisarii noii liste. Daca fac niste facturi cu plus si minus ca sa rezolv problema nu e in regula, pentru ca trebuie sa evidentiez ca datoria face penalizari, pentru ca este de tip intretinere. Puteti sa ma ajutati?
NEIYRE FAZAL
 
Mesaje: 1

Re: chitanta gresita

Mesajde XiSoft » 26 Ian 2019

Solutia "perfecta" (dar probabil nu prea convenabila) este sa restaurati baza de date la luna in care s-a facut greseala (meniul "Fisiere", "Restaureaza asociatia...") sa faceti corectia, iar apoi sa reintroduceti datele din lunile ulterioare de cheltuieli.

O alta varianta de corectie "perfecta" (in care sa iasa bine fisele de apartamente + calculul penalizarilor + calculul corectiei penalizarilor + explicatiile acestor operatiuni) este extrem de complicat de implementat (aproape imposibil)

Solutia "rezonabila" care se foloseste de obicei - este cum ati incercat sa faceti si dumneavoastra.
Gasiti detalii pe site-ul nostru in sectiunea de AJUTOR, Intrebari frecvente, Administrator, sau direct la link-ul (intrebarea numarul 8):
https://www.xisoft.net/faq.php?tip=1
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057


Înapoi la Utilizare BlocManagerNETcron