Pagina 1 din 1

Executare silita

MesajScris: 11 Mai 2019
de Popescu-Balasoiu Gabriel
Am o asociatie care executare silita pentru o restanta... cum fac ca acea suma sa numai genereze penalizari?
Mentionez ca am preluat doar suma totala datorata si ulterior am aflat cu ce suma a fost executat silit (poprire pe salariu)... sau cum evidentiez aceasta suma in activ si pasiv... si daca o trec intr-un fond care ar fi acela si cum am voie sa il folosesc
Va multumesc

Re: Executare silita

MesajScris: 11 Mai 2019
de Popescu-Balasoiu Gabriel
Mentionez ca nu toata suma restanta preluata a fost executata silit

Re: Executare silita

MesajScris: 12 Mai 2019
de ASPRO 29A
Deci, daca doriti ca, anumite datorii (ex: Noiembrie 2018 si mai vechi) sa nu fie penalizate niciodata, va trebui sa "spuneti" programului ca, datoriile respective au fost afisate in viitor (ex: 2050)
Avand in vedere ca, lunile respective sunt in baza de date, iar softul "stie" cand au fost afisate, pentru a face aceasta configurare va trebui sa le stergeti din baza de date.

Mai exact:
- mergeti in meniul "Fisiere", "Export luni..." si urmati mesajul care apare - legat de reinitializare
- mergeti in meniul "Configurare", "Politica penalizarilor...", "Mai multe optiuni...", "Data afisarii pentru lunile care nu sunt in baza de date...", dati dublu click pe rand pe fiecare linie si setati data afisarii in viitor (ex: 2050)

Re: Executare silita

MesajScris: 26 Iun 2019
de Bojin Mirela
Intr-o situatie similara, eu am procedat in felul urmator: Am creat cate un apartament nou pentru fiecare dintre executati (am doi proprietari), sub denumirea "Exe - nume proprietar". Am setat "nu plateste penalizari". Pe masura ce incasez sume din executarea silita, diminuez debitul pozitiei respective.
Nu stiu daca voi putea sterge apartamentele astfel create dupa ce incasez intreaga suma :) .

Re: Executare silita

MesajScris: 26 Iun 2019
de XiSoft
Merge si aceasta varianta, insa doar daca situatia respectiva (executarea) era dinainte de initializare.
Apartamentele se pot sterge (meniul "Configurare", "Date despre asociatie...", "Blocuri, scari, apartamente...") daca se indeplinesc conditiile cerute de sistem (ex: sa nu aiba datorii, sa aiba soldul fondurilor zero etc)