Situatie fond reparatii afisare avizier

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

Situatie fond reparatii afisare avizier

Mesajde Craiu Ana » 28 Mai 2020

Buna ziua,
Conducerea unei asociatii imi cere sa afisez o situatie cu fondul de reparatii la avizier pentru perioada august 2019 – aprilie 2020. Ceva de genul: sold initial, incasari si plati luna respectiva si sold final. Am incercat sa scot din program asa ceva, dar imi editeaza o istorie cu incasarea si scaderea reparatiilor efectuate in luna respectiva pentru fiecare proprietar. Fiind un numar mare de pagini si continand si numele proprietarilor, nu se poate afisa la avizier. Intrebarea mea este, cum procedez pentru a edita aceasta situatie a fondului de reparatii? Am cautat pe forum si nu am gasit ceva referitor la acest subiect. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Craiu Ana
 
Mesaje: 3

Re: Situatie fond reparatii afisare avizier

Mesajde XiSoft » 28 Mai 2020

Nu exista implementat un raport exact in acest format.

Exista raportul "Plati din fond..." care se poate lista pe o perioada mai lunga (ex: august 2019 - aprilie 2020)
Legat de incasari, aveti raportul "Totaluri incasari..." in care puteti vedea tot asa, pe o perioada oarecare, sumele incasate la un anumit fond.
Ambele raporte le gasiti in meniul "Rapoarte", "Centralizatoare incasari si plati...".

Dumnevoastra doriti o "combinatie" intre cele doua rapoarte. Puteti tipari in Excel primul raport si sa adaugati informatia legata de totalul incasarilor.

Putem avea in vedere si implementarea unei astfel de varianate, insa ar trebui sa analizam care ar fi varianta cea mai potrivita.
(ex: daca totalul incasarilor sa fie per luna sau per intregul interval de raportare)
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 961


Înapoi la Utilizare BlocManagerNET