de XiSoft » 25 Iun 2010
Numarul facturii este un simplu sir de caractere si nu are vreo limitare la numarul de cifre sau litere. Nici nu au fost facute modificari la acest aspect; am testat si pare sa mearga bine; ati folosit facilitatea "Adaugare factura" sau va referiti la altceva ?
In legatura cu mesajele pe pe forum, verificati optiunea din meniul "Online", "Optiuni..." sa fie bifat: "Caut noutatile de fiecare data cand deschid programul". Daca tot nu merge, s-ar putea sa fie ceva de la dumneavoastra (ex: firewall-ul sa fi blocat accesul programului la Internet)
Ideea cu raportul in care se vad parametrii si debransarile - este buna. O vom introduce in versiunea 2.8.
In legatura cu, cota parte cu 3 cifre: in aceasta versiune s-au facut destul de multe modificari ale unor structuri de baza - si n-am vrea sa mai facem si aceste modificari. Sunt destul de multe rapoarte influentate de numarul de cifre ai parametrilor si ar trebui retestate ca sa nu introducem erori. Prin urmare, am ales sa amanam aceste modificari pentru o versiune urmatoare.
Daca aveti o factura care doriti sa o platiti o parte dintr-un fond si o parte din casa - ideea de operare este sa o introduceti din doua bucati. Oricum am face aceasta operatiune, trebuie sa-i "spuneti" programului ce parte din factura doriti sa o platiti din casa (ca sa o puna la cheltuieli) si ce parte se plateste dintr-un fond; nu puteti alege doar in momentul platii - daca o platiti dintr-un fond sau din casa.