BlocManagerNET 2.8 Beta 3

Prezentarea noilor facilităţi si discuţii despre ele (se pot introduce comentarii la subiectele existente)

BlocManagerNET 2.8 Beta 3

Mesajde XiSoft » 01 Iul 2010

Au fost finalizate modificarile care includ si noua cota TVA de 24%. Mai raman de implementat niste optiuni de tiparire pentru unele rapoarte dupa care vom lansa si versiunea oficiala.

Noua versiune aduce următoarele îmbunătăţiri (faţă de versiunea Beta 2):
- optiune pentru stabilirea cotei TVA (meniul "Configurare", "Preturi"); la trecerea in luna de cheltuieli Iunie 2010 programul va modifica automat cota TVA la 24%
- raport pentru listarea parametrilor fiecarui apartament (ex: numarul de persoane, cota parte etc) si starea debransarilor (meniul "Rapoarte", "Tabel cheltuieli", "Parametrii si debransari...")
- facilitate pentru restaurarea asociatiei dintr-o copie de siguranta; se poate folosi pentru redeschiderea unei luni (meniul "Fisiere", "Restaureaza asociatia...")
- ajustarea registrelor de casa si banca pentru afisarea restiturilor in coloana de incasari
- a fost inversat continutul rubricilor 6 si 7 activ din situatia soldurilor
- optiune pentru includerea rulajului de sfarsit de luna cand se tipareste registrul de casa sau registrul de banca

Versiunea se poate descărca de la adresa:
http://www.xisoft.net/download/BlocManagerNET28Beta.exe
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057

Re: BlocManagerNET 2.8 Beta 3

Mesajde Florin » 05 Iul 2010

Am descoperit un bug. Daca incasez un avans pentru intretinere de la un proprietar, acesta este corect evidentiat in registrul de casa si in tab-ul "chitante" dar apare si in situatiile de activ si pasiv ( la pozitia 6 pasiv ) anterioare datei la care a fost incasat avansul. Mentionez ca problema am observat-o la versiunea 2.8 beta 3, atat la asociatia proprie cat si la asociatia test.
Florin
 
Mesaje: 12

Re: BlocManagerNET 2.8 Beta 3

Mesajde Florin » 05 Iul 2010

Inca o sugestie pentru rapoarte, cred ca ar fi utila si posibilitatea de a alege pentru care furnizor/ client se vizualizeaza sau se tipareste un raport. Stiu ca s-a mai discutat ceva asemanator pentru rapoartele legate de apartamente. Si nu in ultimul rand, felicitari pentru felul cum evolueaza programul si suportul tehnic.
Florin
 
Mesaje: 12

Re: BlocManagerNET 2.8 Beta 3

Mesajde XiSoft » 06 Iul 2010

Buna observatia legata de evidentierea avansurilor in situatia soldurilor ! Problema a fost corectata (link-ul de download este acelasi)
http://www.xisoft.net/download/BlocManagerNET28Beta.exe

Sunt in curs de implementare si optiuni pentru selectarea anumitor apartamente / furnizori / clienti cand se listeaza rapoartele. (ex: vezi implementarea de la rapoartele "Note de consum" si "Tabel extins")

PS: Multumim pentru apreciere !
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057


Înapoi la Versiuni noi