BlocManagerNET 2.9 Beta

Prezentarea noilor facilităţi si discuţii despre ele (se pot introduce comentarii la subiectele existente)

BlocManagerNET 2.9 Beta

Mesajde XiSoft » 22 Dec 2010

Incepand cu versiunea 2.9 ne propunem sa imbunatatim mai mult serviciile online.

Prima etapa este sincronizarea asociatiilor intre mai multe calculatoare (asa incat sa nu mai fie nevoie sa le transferati folosind un memory stick sau alte metode).
Activarea se face din meniul "Fisiere", "Optiuni salvare..." si functioneaza in felul urmator:
- cand se inchide asociatia se salveaza fisierul pe serverul nostru (transferul se face prin conexiune securizata SSL)
- la deschiderea asociatiei pe un alt calculator se incarca datele de pe server
Serviciul este gratuit pentru toti utilizatorii.

Este recomandata setarea unei parole pentru sincronizare (meniul "Fisiere", "Protectie asociatie", "Sincronizare cu serverul..."); daca nu aveti setata nici o parola si cineva va "fura" asociatia - atunci va putea sa va modifice si datele introduse ulterior.

Puteti sa testati versiunea de la link-ul urmator:
http://www.xisoft.net/download/BlocManagerNET29Beta.exe

Daca ceva nu functioneaza bine sau daca aveti sugestii - va rugam sa ne spuneti.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057

Re: BlocManagerNET 2.9 Beta

Mesajde totodexbv » 25 Dec 2010

Se pot face setari si pentru un alt servar unde firma are cont deschis?
totodexbv
 
Mesaje: 0

Re: BlocManagerNET 2.9 Beta

Mesajde XiSoft » 27 Dec 2010

Daca doriti neaparat sa folositi serverul dumneavoastra este mult mai simplu sa folositi un "share"; implementarea actuala vine in ideea de a oferi o solutie foarte simpla la problema accesului asociatiei de pe mai multe calculatoare.

Serverul pentru "sincronizare" necesita elemente ca: adresa IP dedicata, certificat SSL pe adresa respectiva, servere PHP si MySQL plus scripturi pentru comunicarea cu programul BlocManagerNET; deci, este o solutie mult mai complexa decat utilizarea unui folder "share", iar rezultatele sunt similare.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057

Re: BlocManagerNET 2.9 Beta

Mesajde Todoran Florin » 30 Dec 2010

ok am inteles.
Todoran Florin
 
Mesaje: 5
Localitate: Brasov

Re: BlocManagerNET 2.9 Beta

Mesajde ion radoaie » 03 Feb 2011

buna ziua, nu stiu daca topicul pe care scriu este cel mai potrivit pentru problema mea dar va rog sa ma ajutati , dupa ce am instalat versiunea 2.9 Beta am deschis lunele exportate pana in decebrie 2010, dupa ce am extras unele situatii care imi lipseau am inchis aplicatia , am incercat sa intru in lunele decembrie/ ianuarie (asociatie dupa initializare) dar nu am mai reusit , aparea o eroare si spunea sa astep 10 minute... dupa mai multe incercari esuate, cand imi dechidea tot lunele exportate.. si nu luna decembrie / ian., am intervenit sa recupez date din copiile de siguranta bakup, etc. sincer am tot butonat in speranta ca voi reusii dar am facut mai mult rau, ultima manevra a fost sa reintalez programul si acum imi cere reactualizarea cu o varianta mai noua dar desi am efectaut operatiuana nu se reactualizeaza si nu mai pot dechide nimic! intrebare : mai pot recupera asociatia actuala si-n special luna decembrie /ian sau trebe sa setrg tot si generez o noua asociaie? va multumesc si va rog sa-mi scuzati nepriceperea dar... trebuie sa traiesc si eu, ion radoaie bistrita 0726-276138
ion radoaie
 
Mesaje: 5

Re: BlocManagerNET 2.9 Beta

Mesajde XiSoft » 03 Feb 2011

In primul rand v-as ruga sa va asigurati ca aveti instalata versiunea 2.9 de la link-ul de mai sus.

Daca aveti vreun fel de problema cu partea de sincrionizare cu serverul - o puteti dezactiva oricand. Cel mai simplu ar fi sa deschideti programul fara conexiune de internet (puteti scoate cablul de retea); o sa apara un mesaj care va intreaba daca doriti sa porniti fara optiunea de salvare pe server; raspundeti "Da" si mergeti mai departe.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057

Re: BlocManagerNET 2.9 Beta

Mesajde Todoran Florin » 04 Feb 2011

Va rog sa introduceti in rapoarte, apă si caldura , centralizator note consum o coloana cu total mc (cant apa + corectii apa), deoarece la Brasov firma ce furnizeaza agent termic a facut conventii individuale iar asociatia preda centralizatorul de consum in care trebuie sa apara consumul individual, corectia si total consum totul in mc.
Todoran Florin
 
Mesaje: 5
Localitate: Brasov


Înapoi la Versiuni noi