BlocManagerNET 3.4 Beta - cu acces online pentru proprietari

Prezentarea noilor facilităţi si discuţii despre ele (se pot introduce comentarii la subiectele existente)

Re: BlocManagerNET 3.4 Beta - cu acces online pentru proprietari

Mesajde victor_gheorghe » 05 Ian 2013

Am reactivat aceasta optiune desi nu am dezactivat-o niciodata, nu reusesc sa imi dau seama de ce se dezactiveaza automat, cred ca este legat si de update-uri, ea dezactivandu-se la fiecare update.
Erau introduse valori pentru 3 apartamente (unul dintre apartamente modificand valorile la un moment dat pentru ca le pusese fara virgula), am reactivat sincronizarea si mi-a spus ca a facut 4 modificari dar in lista de contoare imi apar indexurile doar pentru un apartament. Am dezactivat/reactivat dar nu s-a rezolvat (e vorba de apartamentele 151, 157 si 162, au fost preluate doar valorile pentru 151, ultimele modificate). Stiti cumva care este cauza?

Si... daca imi permiteti .. o mica corectie.. pluralul cuvantului index, atunci cand se refera la o lista este indexuri, nu indecsi cum apare in program (forma indecsi este utilizata cand se refera la deget).. scuze.. dar am avut o nedumerire.. sigur nu este important :-)
victor_gheorghe
 
Mesaje: 2

Re: BlocManagerNET 3.4 Beta - cu acces online pentru proprietari

Mesajde XiSoft » 07 Ian 2013

Din testele noastre, nu am observat probleme la preluarea indecsilor. Nici nu am vazut sa se deazctiveze optiunea de sincronizare cu serverul.
Cel mai bine ar fi sa ne trimiteti un email in care sa ne spuneti mai multe dealii (numele asociatiei, contul si parola contului unde ati observat problema) ca sa putem reproduce situatia respectiva.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1057

Anterior

Înapoi la Versiuni noicron