Pagina 1 din 1

Furnizori

MesajScris: 15 Ian 2012
de Avram Paul
Buna seara,

Revin cu o rugaminte mai veche de a se introduce la "Dosare" si o rubrica de "Furnizori".

Insist cu aceasta cerere pentru ca, in perioada actuala, putine asociatii vor reusi sa-si plateasca furnizorii la timp si fiindca aceasta este una din cele mai pregnante probleme (din cauza posibilelor debransari - la noi regiile de utilitati au investit in separarea blocurilor asfel avand posibilitatea decuplarii unei scari chiar) ar trebui sa vezi de fiecare data termenele scadente la facturi si cat mai ai de plata la furnizorul respectiv din factura ramasa in urma.

Folosesc acum "Fisela anuale", listate, dar ar fi mai util sa pot accesa din "Dosare" facturile neachitate. Mai exista informatiile acestea, dar numai pentru luna de lucru, la "Dosre" - "Facturi de la furnizori" si prevad ca se va intampla ca sa raman cu "codite" neplatite de la facturile pe luna din urma. Mai pot accesa o parte din informatie si din "Situatia soldurilor" dar nu este valoarea totala a facturii si temenul scadentei.

Multumesc,
Toate cele bune.

Re: Furnizori

MesajScris: 16 Ian 2012
de Alin.ceausescu
Da de ce nu folositii datoriile asociatieiei ca raport?
Adica, rapoarte, datoriile asociatiei. si va sunt date datoriile asociatiei la zi.

Re: Furnizori

MesajScris: 19 Ian 2012
de Avram Paul
Este un raport util "Datoriile asociatiei" dar are, pentru ce am nevoie eu (si nu numai eu), doua inconvenieinte:
- este cu toate datoriile si trebuie sa cauti furnizorii, sa stii cat a fost factura si vezi cit a mai ramas....
- trebuie sa lansezi raportul... si atunci de ce sa nu lansezi direct raportul pe furnizori daca tot trebuie sa faci un raport?
Oricum, multumesc pentru sugestie.
Toate cele bune.

Re: Furnizori

MesajScris: 19 Ian 2012
de XiSoft
Am notat sugestia. Intr-adevar este un aspect de ergonomie. Nu va putem promite ca ne vom putea ocupa de ea in viitorul apropiat, insa probabil ca va fi implementata la un moment dat.