tablou cheltuieli

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

tablou cheltuieli

Mesajde rares.nica » 07 Oct 2013

Implementarea unui fel de 'tablou cheltuieli'!
Sa explic, in 95% din cazuri distributia cheltuielilor sunt venite de la aceeasi furnizori de utilitati si/sau servicii, dar se intampla cate o data sa uiti sa distribui ceva! Cand se intampla asta? Cand nu vine factura si atunci ar fi bun un fel de 'tablou' unde in prealabil mi-am bagat eu acolo cei 10-15 de furnizori de la care astept sume si care trebuiesc distribuite.

Sa va dau un exemplu concret: exista contract de service la interfon si factura de la aceasta firma se primeste trimestrial, dar distributia cheltuieli trebuie facuta lunar si nu trimestrial!

Cum as vedea eu implementat acest lucru, undeva la configurare un link 'tablou cheltuieli' si in acest tablou sa-mi introduc din lista de furnizori existenti pe cei pe care doresc sa-i tin sub observatie! In momentul in care introduc factura de cheltuiala de la unul din furnizori setati in 'tabloul de cheltuieli', programul verifica daca nu este bifat si-l bifeaza ca a fost inregistrat, daca nu, ramane in tabloul de cheltuieli nebifat! Astfel, cand ajung la inchiderea lunii, programul sa ma atentioneaze ca pentru anumiti furnizori nu exista documente primare si implicit nici distribuire...

Pentru a intelege mai bine am atasat o imagine cum tin eu evidenta!
Fişiere ataşate
tablou_cheltuieli.jpg
tablou_cheltuieli.jpg (181.61 KiB) Vizualizat de 9028 ori
rares.nica
 
Mesaje: 9

Re: tablou cheltuieli

Mesajde XiSoft » 07 Oct 2013

Acest gen de functie nu se potriveste foarte bine cu stilul programului. Fiind deja foarte multe faciliati, evitam sa introducem optiuni care nu se adreseaza unui numar mare de utilizatori.

Daca doriti sa vedeti mai usor cand lipseste o factura, puteti seta coloanele care apar in fiecare luna (ex: "Apa rece", "Apa calda" etc) sa fie afisate "Totdeauna".
In acest fel, se observa foarte usor cand aveti coloane cu multe valori de zero. (datorate lipsei unei facturi)
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 995


Înapoi la Sugestiicron