Coduri de Bare

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Coduri de Bare

Mesajde Alin.ceausescu » 09 Feb 2014

Buna Ziua,

Programul dvs. Are posibilitatea de genera note de plata cu coduri de bare folosite de uni utilizatori pentru incasarea intretineri prin banca. Credeti ca a ti putea implementa ca si in cazul plati pe platforma www.e-bloc.ro posibilitatea de a plati a proprietarilor cu note de plata la banca utilizand codurile de bare? Eu unul am incercat sa negociez ceva individual cu banca, este posibil dar i mi trebuie un numar minim de platitori care sa achite prin aceasta metoda (minim 500). Ma gandesc ca ar fi posibila implementarea acestui lucru pentru mai multe asociatii la nivel national folosind codurile de bare banii fiind colectati intr un cont comun si transferati la sfarsitul luni in contul asociatiei. Daca este posibil acest lucru cat ar trebui sa achite un proprietar pentru plata la automatele plata?

Multumesc.
Alin.ceausescu
 
Mesaje: 88

Re: Coduri de Bare

Mesajde XiSoft » 10 Feb 2014

Din cate stiu, majoritatea bancilor permit oricui sa faca depuneri de bani in contul asociatiei. Ideea de cod de bare este mai mult ca si alternativa la "plata la ghiseu".
Deocamdata, cererea pentru astfel de metode de plata este foarte mica - si nici nu o consider tocmai justificata, avand in vedere ca sunt metode mai simple.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 995


Înapoi la Sugestii