Calcul penalitati

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Calcul penalitati

Mesajde Carmen Arvinte » 16 Oct 2014

Buna ziua
La noi in asociatie s-a aprobat ca pentru calculul penalitatilor din restanta intretinere sa se scada fondul de rulment iar suma ramasa sa se penalizeze. Dar acum ma confrunt cu o astfel de situatie: fondul de rulment e mai mare decat total restanta (restanta la intretinere+fond de reparatii), deci mi s-ar parea firesc sa nu se penalizeze nimic. Cu toate acestea, se penalizeaza restanta la fondul de reparatii. Ar trebui sa fie si o optiune prin care sa scada fondul de rulment din total restante si sa se penalizeze numai diferenta.
Carmen Arvinte
 
Mesaje: 3

Re: Calcul penalitati

Mesajde XiSoft » 16 Oct 2014

De cele mai multe ori, se opteaza doar pentru penalizarea intretinerii. Setarea la care va referiti dumneavoastra (diminuarea restantei cu soldul fondului de rulment)
este pe ideea de a fi mai "indulgent" cu proprietarul. Optiunea de a penaliza fondul de reparatii este folosita de obicei cand nu se utilizeaza setarea de mai sus.

S-ar putea face si optiuni de acest gen (soldul fondului de rulment sa scada doar din datorii de intretinere sau sa scada si din altele) insa cel putin deocamdata preferam
sa nu mai "complicam" sistemul de penalizari care si asa este (uneori) destul de greu de inteles.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 995


Înapoi la Sugestiicron