Contor pasant energie electrica

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Contor pasant energie electrica

Mesajde Alin.ceausescu » 08 Apr 2017

Buna Ziua,
S-ar putea implemeta in viitor posibilitatea de a introduce si la energia electrica contuare? Am mai multe asociatii unde am contuare pasante de energie electrica. La unele din contorul principal de energie electrica pleaca un contor penntru iluminatul parcarilor si platesc doar cei care au locuri de parcare, in alta parte asociatia are o uscatorie care este inchiriata si are contor pasant pentru energia electrica pe care o foloseste. Acum tin evidenta separat pentru aceste consumuri, poate nu sunt singur cu asemenea situatii. Daca s-ar putea introduce indecsi la asa cum se introduc la contuarele de apa ar fi excelent.
Multumesc
Alin.ceausescu
 
Mesaje: 88

Re: Contor pasant energie electrica

Mesajde XiSoft » 10 Apr 2017

Am analizat ideea de a introduce contoare pasante (de apa, curent, gaz etc) dar cred ca presupune prea multe optiuni fata de avantajul pe care il aduce.

Adica, ar trebui asa:
- introduse contoarele pasante si stabilit fiecare contor la cine se distribuie (ex: o scara, un tronson etc)
- stabilit ce se intampla cu diferenta (daca exista) dintre contorul general si contoarele pasante
- asocieri intre contoarele pasante si facturi (ex: pot fi doua facturi de curent, iar fiecare sa aiba contoarele ei pasante - gen curent scari + lift); deci, probabil ar trebui o functie speciala de repartizare, unde sa sa aleaga contoarele pasante pe care sa se faca repartizarea
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 923


Înapoi la Sugestiicron