listare op sau foi varsamant plati furnizori

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

listare op sau foi varsamant plati furnizori

Mesajde Maria Petcu » 18 Mai 2017

buna ziua, mi-ar fi de mare ajutor daca as putea sa listez din program ordinele de plata catre furnizori, poate pe viitor ve-ti tine cont de sugestie. Sunt foarte multumita de oportunitatea rezolvarii diverselor situatii cu care ne confruntam si succes in continuare. Maria Petcu
Maria Petcu
 
Mesaje: 12

Re: listare op sau foi varsamant plati furnizori

Mesajde Alin.ceausescu » 18 Mai 2017

Buna Ziua,

Vedeti ca mai toate bancile au aplicatii prin care se pot lista OP -urile. puteti chiar sa va luati Internet banking si sa faceti platile din fata calculatorului, asa nu mai aveti nevoie sa listati acele OP pe hartie.

O zi buna in continuare
Alin.ceausescu
 
Mesaje: 88

Re: listare op sau foi varsamant plati furnizori

Mesajde XiSoft » 19 Mai 2017

In principiu "incurajam" utilizarea serviciilor de "internet banking" - prin care nu mai este nevoie sa faceti OP-uri si aveti si tranzactiile "la zi".

Dupa cum spunea si domnul Alin Ceausescu, unele banci au mici aplicatii pentru generarea OP-urilor (posibil nu toate)

Daca ar fi sa implementam in BlocManagerNET generarea de OP-uri in formatul specific fiecarei banci - ar fi relativ complicat si predispus la probleme (daca banca schimba formatul)

Teoretic (exista o directiva BNR in acest sens) orice banca ar trebui sa accepte formatul de OP gen "trezorerie"; insa, multi functionari nu stiu acest lucru - si probabil ati avea dificultati in folosirea acestui model.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 921

Re: listare op sau foi varsamant plati furnizori

Mesajde Maria Petcu » 22 Mai 2017

din pacate am presedinti la asociatii care nu doresc internet banking si din aceasta cauza aceasta facilitate mi-ar fi de folos. multumesc oricum
Maria Petcu
 
Mesaje: 12


Înapoi la Sugestiicron