Calcul la zi penalizari procentuale

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Calcul la zi penalizari procentuale

Mesajde BARBU GEORGE » 28 Dec 2017

Am achizitionat Bloc Manager in decembrie 2017. Din ianuarie 2009 pana in prezent am folosit o aplicatie proprie facuta in Delphi si baza de date SQL si facusem o procedura stocata care, la fiecare pornire a programului actualiza penalizarile pana la ziua deschiderii aplicatiei. Imi doresc sa vad in tabelul general toate valorile la zi si nu sa fac interventii si sa generez rapoarte pentru a vedea valoarea la zi a acestora.
As fi bucuros daca Bloc Manager ar avea o asemenea facilitate. E drept la prima executare a procedurii dura ceva mai mult deschiderea aplicatiei dar ulterior, in aceeasi zi procedura nu mai era executata.
BARBU GEORGE
 
Mesaje: 3

Re: Calcul la zi penalizari procentuale

Mesajde BARBU GEORGE » 28 Dec 2017

Revin la subiect dupa ce am constatat ca daca vreau sa tai chitanta pentru o cota de penalizare aceasta nu este actualizata la zi. Poate gresesc eu. La introducerea restantelor initiale am introdus valorile penalizarilor la data la care am lucrat. La o data ulterioara am verificat daca penalizarile introduse au ajuns la valorile din aplicatia mea si nu erau.
BARBU GEORGE
 
Mesaje: 3

Re: Calcul la zi penalizari procentuale

Mesajde XiSoft » 29 Dec 2017

Programul BlocManagerNET calculeaza penalizarile pana la data afisarii listei, nu "la zi".

De exemplu:
- ultima luna afisata: noiembrie 2017 in data de: 20 decembrie 2017
- apartament cu restanta 1000 Lei
- achita toata suma restanta in 29 decembrie 2017

Programul a calculat si a inclus pe lista de plata penalizarea pana in data de 20 decembrie 2017 (ziua de afisare a listei)

Proprietarul plateste exact ceea a ce este afisat pe lista de plata.

Penalizarea pentru perioada 20-29 decembrie 2017 (de la data afisarii pana la data platii) va aparea pe urmatoarea lista de plata (decembrie 2017)
Exista raportul "Penalizare procentuala..." din care se pot vedea aceste calcule.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1009


Înapoi la Sugestii