penalizari

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

penalizari

Mesajde simonahod » 26 Iul 2009

La prima luna de utilizare a programului ex iunie 2009, am observat ca numarul maxim de zile ptr care se calculeaza penalizari ptr ex luna septembrie 2008 este 31 . Cum pot sa modific aceste zile pentru luna initiala de calcul al penalizarilor?, avand in vedere ca penalizarile lunilor anterioare nu au fost introduse ca si datorie initiala a proprietarilor?
simonahod
 
Mesaje: 2

Re: penalizari

Mesajde XiSoft » 28 Iul 2009

La initializarea programului se presupune ca, pentru lunile anterioare a fost deja calculata penalizare (care daca nu a fost inca platita, se introduce la "Datoriile initiale"). Daca nu s-a facut acest lucru, se pot calcula "manual" niste penalizari (pentru perioada anterioara) care sa se introduca la datoriile initiale.

S-ar putea introduce optiunea: "numarul maxim de zile penalizare" - care sa poata fi modificat doar in prima luna de utilizare. Problema este ca, sistemul de penalizare este deja destul de complex si, sunt uneori dificultati in "explicarea" calculelor. De aceea am evita introducerea unei noi optiuni. Dar, daca mai sunt clienti care doresc aceasta facilitate, o vom include in update-ul urmator.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 996


Înapoi la Sugestii