Evidenta furnizori si colaboratori

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Evidenta furnizori si colaboratori

Mesajde Pilaf Nelu » 11 Mar 2022

Va supun atenției o propunere pentru evidenta furnizorilor si colaboratorilor. Cred ca ar fi util un domeniu pentru evidenta furnizorilor si colaboratorilor care sa cuprindă toate datele utile si necesare cum ar fi: nr. contractului si data încheieri acestuia, codul de client, nr. de telefon si persoane de contact, data transmiterii indexului(apa, gaze, energie electrica ...), data ultimei revizii si data scadenta a următoarei revizii (gaze, lift, centrale...).... Toate aceste date sa la poți vizualiza si chiar printa.
Pilaf Nelu
 
Mesaje: 1

Re: Evidenta furnizori si colaboratori

Mesajde XiSoft » 15 Mar 2022

Exista mai multe locuri in BlocManagerNET unde puteti sa puneti notite:
- sectiunea DOCUMENTE (unde aveti multe optiuni de genul - puteti sa creati oricand subdosare si documente, le puteti accesa din interfata E-BLOC.RO, aveti drepturi de acces etc); aici s-ar mai putea implementa posibilitatea de "editare" a unui document (ca sa nu fie nevoie sa-l stergeti si sa-l adaugati din nou) insa, ridica niste probleme "tehnice" in functie de tipul de document pe care doriti sa-l editati
- meniul "Online", "Note asociatie..." unde se pot pune diverse comentarii, inclusiv de mai multe culori (cred ca, aceste optiuni sunt suficient de bune pentru ce doriti dumnevoastra)
- notite per furnizor (meniul "Configurare", "Furnizori si clienti...", dublu click pe furnizorul dorit, campul "Comentarii")
- notite "de facut" per apartament, care pot sa aiba si diverse "stari" (ex: rezolvat sau nu); dublu click pe apartament, "Note..." si "Atasamente...."

Ar mai fi ca si sugestie, o sectiune de "alarme" (ex: verificarea lifturilor care se face o data la 2 ani)

Luam in calcul sugestii de imbunatatirie dar, mai analizam cazurile de utilizare - ca sa algem varianta cea mai buna.
In plus, astfel de optiuni nu sunt prioritate avand in vedere ca, exista multe aplicatii (gratuite chiar) care permit notite si alarme.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1089


Înapoi la Sugestii