IMPRIMANTA PORTABILA

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde Gabriel Boldor » 15 Noi 2016

Buna ziua,
Ne puteti recomanda si tableta/tablete care sa se preteze pentru folosirea impreuna cu imprimantele portabile, avand in vadere ca incasarile se fac pe teren de cele mai multe ori?
Noi ne-am gandit asa: pentru mobilitate ar trebui sa fie de (aprox) 8 inch, preferabil sa aiba 3G. Din nefericire, oferta este foarte redusa pt tabletele cu windows...
Sau se poate folosi un smartphone de genul celui din link?
http://www.emag.ro/telefon-mobil-micros ... DFMTC3BBM/
Gabriel Boldor
 
Mesaje: 1

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde XiSoft » 16 Noi 2016

Deocamdata sistemul (tiparirea chitantelor) nu merge pe telefoane cu Windows.

Pentru incasare "pe teren" aveti variantele:
- laptop (sau tableta cu windows) + imprimanta termica (nu va mai costa nimic altceva)
- telefon sau tableta cu Android + imprimanta termica + aplicatia "e-bloc.ro Printer" care costa 450 lei

Solutia mobila este putin mai complicata momentan (se introduc chitantele in interfata web, iar o alta aplicatie le preia si le tipareste) de aceea are un cost ceva mai mare.
Daca nu va grabiti foarte tare, avem in plan implementarea unei alte aplicatii (probabil va fi disponibila cam intr-un an) mai simpla, care sa fie si gratuita si care sa inlocuiasca varianta a doua.
Noua aplicatie va fi in primul rand pentru Android, dar in timp va fi portata si pe iOS sau Windows Phone.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1087

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde Alin.ceausescu » 19 Noi 2016

Buna Ziua,

Asteptam cu interes aplicatia pentru tiparirea chitantelor mai ales ca am vazut in noua legislatie ca va trebui sa tiparim chitanta separata pentru fondul de reparatii, chitanta separata pentru fondul de rulment, chitanta pentru datoriile intretineri. Fondul de rulment fiind anual si obligatoriu. Vom avea de tiparti la chitante.... Poate gasiti cumva o solutie ca in momentul in care vrem sa incasam datoriile unui apartament sa se tipareasca automat toate chitantele cu valorile respective respective noi sa introducem doar suma si sa se tipareasca cate chitante sunt necesare.
Multumim.
Alin.ceausescu
 
Mesaje: 91

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde XiSoft » 21 Noi 2016

Inca nu este promovata noua lege. Ramane de vazut dupa ce apare in Monitorul Oficial.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1087

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde nicavalentin » 01 Dec 2016

Nu intampinati nicio reticenta de la pensionarii care doresc inca "scrierea chitantelor de mana"? Cum i-ati lamurit sa accepte acea chitanta care seamana cu un bon fiscal de la magazin si care se "sterge" in timp? Stiti ca unii mai au chitante si de pe vremea lui Ceausescu? Sa nu ma-ntelegeti gresit, pentru ca totusi tiparesc chitantele pe un A5 perforat la jumatate (ca sa arate fix ca vechea chitanta scrisa de mana), dar cred ca ar fi si mai dificil sa-i lamuresti pe oameni sa accepte chitante ce arata fix ca un bon fiscal, desi suntem in secolul XXI.
nicavalentin
 
Mesaje: 48

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde XiSoft » 05 Dec 2016

Administratorul sau casierul "convinge" proprietarii - nu noi.

Va pot da niste informatii care poate va ajuta:

Primul client care foloseste imprimantele mobile termice, a inceput sa le utilizeze aproximativ acum 2 ani (cu aplicatia Android "e-bloc.ro Printer"); clientul respectiv are peste 200 de asociatii - deci esantionul este destul de relevant. La discutia "ce vor spune oamenii legat de noul format al chitantei" a zis ceva de genul ca "nu-l intereseaza" avand in vedere avantajele foarte mari ale sistemului (cost aproape zero, chitantele se introduc direct in sistem etc); probabil au fost unele nemultumiri, insa relativ putine - avand in vedere ca sistemul functioneaza in continuare (tin minte de o reclamatie la primarie, insa "nemultumitul" n-a avut castig de cauza)

Majoritatea oamenilor care "se tem" ca scrisul se va sterge, probabil au avut o experienta neplacuta legata de bonurile de la rovigneta - care dupa 2-3 luni sunt complet sterse. Insa, daca va uitati in contabilitatea dumnevaostra la niste bonuri "obisnuite", probabil o sa vedeti ca in 4-5 ani inca este foarte vizibil scrisul (se vede mai slab, dar nu pune probleme la citire)

In mai 2015 am tiparit niste bonuri cu mai multe modele de imprimante Bluetooth si le-am pus intr-un dosar. Acum, dupa mai bine de un an, cand le-am verificat, intensitatea scrisului a scazut dar putin (sa zicem cu 10-20%)
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1087

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde TEREVLEJ AUREL » 19 Ian 2023

Buna ziua.

De cateva luni nu mai pot folosi imprimanta termica model Milestone ( Aliexpress ) in asociere cu telefonul Xiaomi ( Poco ). Nu am avut probleme in trecut insă, cum am spus, sunt vreo 3-4 luni de când programul E-bloc mă atenționează că nu am asociat nici o imprimantă la telefon, deși am făcut acest lucru prin opțiunea bluetooth ca și în trecut. Este vreo problemă pe care nu o sesizez eu sau pur și simplu telefonul / softul E-bloc nu mai acceptă imprimanta ?

Vă multumesc.
TEREVLEJ AUREL
 
Mesaje: 2

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde XiSoft » 19 Ian 2023

Ne-au mai semnalat aceasta problema cativa clienti - dupa ce am implementat compatibilitatea cu Android 12.
Inca nu am descoperit cauza.

O solutie temporara este sa dezinstalati versiunea curenta si sa instalati varianta de la link-ul:
https://www.xisoft.net/eb_old.apk
(va trebui sa faceti o setare de genul "Permite instalarea din surse necunoscute")
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1087

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde TEREVLEJ AUREL » 19 Ian 2023

Mulțumesc.
Functionează acum. Asteptăm vesti legate de compatibilitatea cu Android 12 ori versiuni ulterioare.
TEREVLEJ AUREL
 
Mesaje: 2

Re: IMPRIMANTA PORTABILA

Mesajde Daniela Piuariu » 04 Dec 2023

Buna ziua , as dori niste recomandari de la cei care uitilizeaza IPHONE. Ce mini imprimanta pentru chitante recomandati? am fost la Sedona care desi afiseaza pe net ca sunt compatibile cu IOS , imprimanta nu se conecteaza. Va multumesc
Daniela Piuariu
 
Mesaje: 1

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Utilizare BlocManagerNETcron