Corespondenta

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Corespondenta

Mesajde Alin.ceausescu » 23 Ian 2017

Buna Ziua,
S-ar putea introduce in viitor posibilitatea de a tipari, din program, pe plicurile cu care trimitem notificarile restantierilor, adresele acestora fara a mai fi noi nevoiti sa le completam de mana? Cred ca sunt mai multi utilizatori care ar avea nevoie de acest raport.
Daca ar fi posibil sa listam si confirmarile de primire pentru posta romana ar fi excelent.
Multumesc
Alin.ceausescu
 
Mesaje: 91

Re: Corespondenta

Mesajde XiSoft » 25 Ian 2017

Listarea pe plic as spune ca este o functie prea "avansata" fata de beneficiul pe care il aduce pentru un numar relativ mic de notificari.
(trebuie avuta in vedere dimensiunea plicului, facute incercari in functie de cum tipareste imprimanta - daca intoarce foaia sau nu, setari legate de grosimea hartiei etc)

Aceeasi problema si la confirmarile de primire.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1080

Re: Corespondenta

Mesajde Alin.ceausescu » 25 Ian 2017

Buna Ziua,
Aveți dreptate pana am reușit sa i-mi dau eu seama cum pot tipări din Microsoft Word plicurile am stricat mai multe exemplare. Apoi mi a venit idea sa tipăresc pe o foaie adezivă adresa tuturor celor notificați si sa o lipesc pe plic la destinatar si expeditor. Coala adezivă are aceiași dimensiune cu o foaie A4 normala. Dacă s-ar putea un raport in viitor care sa permită tipărirea adreselor pe o asemenea coala autoadeziva ar fi excelent. In ceace privește confirmările de primire cei de la posta romană au pus pe saitul lor la dispoziția noastră un PDF inteligent, in care se pot completa adresele destinatarilor si expeditorul acest lucru ne scutește de scrisul de mâna al documentului. A trebuit sa trimit 10 notificări la o asociație, am pierdut mai mult de 45 de minute.
Pentru a scapă de aceste lucruri am încercat sa trimit prin alt curier notificările restanțierilor. Nu am găsit nici un curier care s-a aibă un tarif pentru zona locală mai jos de 13 lei, de expediere, pe plic. La Posta Romană tariful este de 6,3 lei pe plic. De asemenea doamna de la posta m-ia făcut 10 facturi pentru fiecare plic spunându-mi ca data viitoare sa vin cu un borderou deja completat sa poată sa i-mi facă o singura factura....
Poate colegi noștri fac in alt fel. Dacă cineva face in alt fel va rog sa i-mi împărtășiți si mie din experiența dvs.
Mulțumesc
Alin.ceausescu
 
Mesaje: 91


Înapoi la Sugestii



cron