Redeschidere luna precedenta

Discuţii despre modul de utilizare al programului BlocManagerNET

Redeschidere luna precedenta

Mesajde PASESCU MARIUS » 10 Iun 2020

Buna ziua. Luna precedenta,la importul extrasului de cont,una din platile prin banca a fost repartizata eronat de catre soft unui alt apartament iar acum unul din apartamente apare cu 2 plati( cash + virament) iar cel care a achitat prin banca apare restant.Eu as vrea sa redeschid luna precedenta pt a corecta eroarea(varianta mai simpla,cred eu) insa lista este inchisa de aproximativ 2 saptamani iar intre timp sunt cativa locatari care au facut plati prin interfata online a programului si nu stiu exact ce se va intampla cu chitantele platilor si facturile comisioanelor aferente platilor online,pe care softul le introduce automat,anume daca acestea vor trebui reintroduse manual dupa ce inchid iar luna precedenta sau vor fi iar preluate automat. Va multumesc.
PASESCU MARIUS
 
Mesaje: 2

Re: Redeschidere luna precedenta

Mesajde XiSoft » 11 Iun 2020

Platile efectuate online dupa inchiderea lunii, se vor prelua ca si plati in avans - in momentul in care redeschideti luna.
De obicei n-ar trebui sa fie nici o problema.

Eventual, ar fi de verificat o situatie de genul:
- la plata card prin "e-bloc.ro" si "Pago", locatarul are posibilitatea sa aleaga ce datorii achita
- daca stiti ca este cineva care are anumite "preferite" (ex: doreste sa amane plata unor restante mai vechi) ati putea sa verificati chitantele de anulare avansuri, dupa ce inchideti luna din nou; daca dati dublu click pe o astfel de chitanta, puteti sa modificati datoriile care se anuleaza
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 992


Înapoi la Utilizare BlocManagerNET