Repartizare penalizari

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Repartizare penalizari

Mesajde Anonim » 26 Mar 2007

Am observat o neregularitate legata de politica penalizarilor la incasarea acestora. Problema e ca atunci cand un restantier penalizat plateste penalizarea, aceasta este distribuita in fondul de rulment DOAR pe apartamentul sau. Deci, penalizatul isi primeste banii inapoi, dar in fondul de rulment. Cum putem rezolva aceasta problema, ca penalizarile sa fie impartite la toti locatarii, mai putin celui penalizat?
Anonim
 

Re: Repartizare penalizari

Mesajde XiSoft » 26 Mar 2007

In primul rand, comportamentul la care ne referim este pentru "Penalzarile procentuale"; ("penalizarile de la furnizori" se aduna pentru a se achita facturile de penalizare - deci ies din discutie) legea spune ca, aceste sume se aduna intr-un "fond pentru imbunatatire confort..." ceea ce si face programul (banii nu se aduna in fondul de rulment)

Apoi, faptul ca, s-au adunat penalizari procentuale (si nu "de la furnizori") presupune faptul ca, asociatia nu a fost penalizata la randul ei din cauza restantelor (acestea au fost acoperite din fondul de rulment); in aceste conditii, nu ar fi o greseala ca, banii stransi din penalizare sa intre tot la persoana care i-a dat (din moment ce nu s-a generat propriu-zis o paguba).

In al treilea rand, situatia in care banii intra in fondul unui apartament n-ar trebui sa fie o problema din moment ce, banii sunt folositi tot "la comun" si nu se restituie (conform legii, decat, la fondul de rulment, in momentul in care locatarul se muta din imobil)
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 1083


Înapoi la Sugestii