Venituri din dobânzi bancare

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

Venituri din dobânzi bancare

Mesajde Mariana Gheorghe » 13 Ian 2011

Bună ziua!
Îmi cer scuze ca tot stresez pe toata lumea cu întrebări, dar cred că fac unele greșeli și nu-mi dau seama unde. Am operat prin venituri dobânda încasată de la bancă, am repartizat-o în fondul deja creat „Venituri din dobânzi bancare” care este un fond pentru toata asociația și pentru ca nu am găsit altă portiță repartizarea se face pe apartament, am inchis luna dar la tiparirea soldurilor, suma respectivă nu se regasește în fond. Am fost surprinsă și pentru faptul ca aceeași suma nu am regăsit-o in soldul din bancă. Vă rog mult să ma ajutați cu un sfat. Vă mulțumesc anticipat.
Mariana Gheorghe
 
Mesaje: 7

Re: Venituri din dobânzi bancare

Mesajde Valy » 13 Ian 2011

Orice fond pe care il creati se poate seta sa fie afisat pe apartament, pe scara, pe asociatie dupa cum doriti. Pentru asta trebuie sa bifati casuta dorita in fereastra unde ati creat fondul. Dupa introducerea unui venit prin adaugare factura de venituri , se face distribuirea lui si apoi se adauga o chitanta cu valoarea venitului unde alegeti clienti, aceasta operatie insemnand de fapt incasarea efectiva a sumei si atunci va aparea si in registre. Si fiti linistita ca nu este nici un stres prin faptul ca cereti putin ajutor, veti primi tot sprijinul nostru atat cat putem si noi sa il oferim.
Valy
 
Mesaje: 88

Re: Venituri din dobânzi bancare

Mesajde necko » 10 Iun 2011

Buna ziua,

In legatura cu veniturile din dobanzi bancare, acestea se pot repartiza in functie de soldul fondului de reparatii al fiecarui apartament?

Multumesc.
necko
 
Mesaje: 17

Re: Venituri din dobânzi bancare

Mesajde Valy » 10 Iun 2011

Orice venit se poate distribui dupa ce fond doriti. Alegeti venitul, selectati distribuire multipla din meniul venituri si apoi alegeti fondul in care doriti sa faceti distribuirea.
Valy
 
Mesaje: 88

Re: Venituri din dobânzi bancare

Mesajde XiSoft » 14 Iun 2011

Se poate face repartizarea dobanzii si in functie de soldul unui fond. (ex: reparatii) Mergeti in meniul "Venituri", "Distribuire multipla...", "Setare valori" si de acolo alegeti optiunile dorite (fondul si data la care sa se ia soldul).
In legatura cu repartizarea venitului: soldul se actualizeaza doar cand inregistrati incasarea. ("Adauga chitanta...", "Client") Rolul repartizarii venitului este doar sa stabileasca "unde vor intra banii atunci cand se va face incasarea".
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 961


Înapoi la Sugestii