descarcare plati buget

Aici vă puteţi exprima ideile de îmbunătăţire ale softului

descarcare plati buget

Mesajde katy » 08 Feb 2011

Programul nu permite descarcarea integrala a chitantei emisa de Trezoria sectorului 3.Mesajul spune ca nu se pot plati pe aceeasi chitanta sume destinate unor fonduri diferite.Trezoria a emis insa o singura chitanta cu 2 sume cumulate iar eu sunt obligata sa defalc chitanta.
katy
 
Mesaje: 78

Re: descarcare plati buget

Mesajde XiSoft » 09 Feb 2011

Intr-adevar, majoritatea contributiilor se platesc printr-un singur transfer bancar. In programul BlocManagerNET contributiile (sanatate, somaj, pensie etc) sunt evidentiate ca si furnizori diferiti (pentru a putea scoate diverse fise lunare si anuale). Deoarece sunt furnizori diferiti programul "nu va lasa" sa platiti toate contributiile pe aceeasi chitanta. In mod obisnuit acest gen de restrictie va protejeaza impotriva greselilor (nu ar avea sens sa platiti o factura de gaz + salubritate). Daca am permite plata mai multor furnizori cu aceeasi chitanta (chiar si sanatate + somaj + pensie) cand s-ar lista un raport pentru unul din ei (ex: sanatate) la "descrierea operatiunii" ar aparea textul intregii chitante (ex: sanatate + somaj + pensie) ceea ce nu arata prea bine.

Pe scurt, compromisul cel mai bun pe care l-am gasit a fost sa pastram aceasta restrictie si sa se introduca acest gen de plati din mai multe "bucati" (sanatate angajati, sanatate asociatie, somaj angajati, somaj asociatie etc). Puteti folosi acelasi numar de operatiune.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 961

Re: descarcare plati buget

Mesajde Valy » 16 Mar 2011

Totusi cred ca ar trebui gasita o solutie deoarece este foarte incomod ca sa introduci de 10 ori o chitanta pentru plata contributiilor pentru care finantele au dat o singura chitanta cu valoarea totala. Apoi cand listezi raportul "datoriile asociatiei" e o lista destul de lunga deoarece apare fiecare contributie de pe statul de plata ceea ce face destul de greu de observat celelalte datorii mai serioase. Aici eu zic ca ar trebui ca toate aceste datorii sa apara cumulat pe o singura pozitie, care eventual sa se poata expanda daca se doreste chiar listarea tuturor.
Valy
 
Mesaje: 88

Re: descarcare plati buget

Mesajde XiSoft » 17 Mar 2011

Introducerea a 10 chitante este o operatiune foarte simpla si care dureaza 1-2 minute. "Foarte incomod" este daca cineva doreste de exemplu sa trimita prin email notele de plata la zeci sau sute de apartamente si trebuie sa dea "Tipareste in fisier" de 100 de ori, "New email", "attach", "send" etc. O asemenea operatiune dureaza ore intregi si este un castig real daca o implementam cat mai repede. Un alt exemplu de operatiune care ia mult timp este introducerea indecsilor de contoare - la care din nou, lucram la solutii de imbunatatire (interfata web pentru locatari, import din fisier etc)

Nu spun ca n-ar fi un oarecare castig dar, sunt si niste inconveniente (dupa cum am spus in mesajul precedent) si castigul de timp este foarte mic comparativ cu alte imbunatatiri de care ne ocupam cu prioritate.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 961

Re: descarcare plati buget

Mesajde andrei1302 » 30 Apr 2011

Intr-adevar, operatiunea de introducere a chitantei de la Trezorerie pentru cele 9 contributii nu ia mai mult de 2 minute.
Dar ramane inconvenientul ca in rapoarte vor aparea 9 chitante cu acelasi numar.
Poate in versiunile viitoare va putea fi inlaturata protectia mentionata pentru datoriile provenite din Stat-ul de salarii.
andrei1302
 
Mesaje: 11

Re: descarcare plati buget

Mesajde XiSoft » 06 Mai 2011

Se pare ca sunt destul de multi utilizatori care doresc acest comportament. O sa incercam sa gasim o solutie ca sa se poata plati cu aceeasi chitanta toate contributiile sociale.
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 961

Re: descarcare plati buget

Mesajde XiSoft » 20 Sep 2011

A fost finalizata o versiune Beta care genereaza doua datorii ("Impozit" si "Contributii sociale angajati") in loc de 10 cum era pana acum.
Exista si o optiune pentru pastrearea vehciului comportament (apare in momentul in care se da click pe "GENERARE SALARII...")
Datoriile existente vor ramane asa cum sunt (defalcate) iar cele generate de acum incolo vor fi dupa noul model.

Pana cand va fi lansat update-ul oficial puteti instala versiunea de la adresa:
www.xisoft.net/download/BlocManagerNET30Beta.exe
XiSoft
Site Admin
 
Mesaje: 961


Înapoi la Sugestii