Stanca Simona

Doamna Stanca Simona foloseşte programul BlocManagerNET de 19 ani şi 7 luni şi este una din persoanele care vă poate oferi asistenţă în Cluj-Napoca. Zona în care locuieşte dânsa este Str. Tulcea deci, dacă locuiţi undeva în apropiere, ar fi cel mai potrivit să o contactaţi folosind formularul de mai jos.

Comentarii

Dacă aţi luat legătura cu doamna Stanca Simona şi aţi fost mulţumit de ajutorul primit, v-am ruga să vă exprimaţi aprecierea prin-un mesaj sau printr-un vot. Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să fiţi LOGAT.
XiSoft 02 Noiembrie 2011
Doamna Stanca Simona este una dintre cele mai vechi cliente de-ale noastre din Cluj-Napoca. A participat la dezvoltarea softului nostru prin numeroase sugestii şi a ajutat mai mulţi utilizatori. Are toată recomandarea noastră.
Danniela ANa Blaga 28 Iulie 2022
am fost ajutata de dna Stanca, la solicitarea mea, foarte mult. Fiind la inceput de drum, am facut greseli pe care mi le-a corectat si m-a pus pe cale buna.
Sfatul meu : toti incepatorii cred ca au nevoie de mai multe detalii si sfaturi particulare si ar fi bine sa nu porneasca la lucru fara ajutorul cuiva care cunoaste programul foarte bine. Sunt particularitati pe care, daca nu le aplici bine de la inceput, dau mult de furca la indreptarea lor. Ii multumesc!

Voturi

Doamna Stanca Simona nu are deocamdată nici un vot. Dacă aţi intrat în legătură cu dânsa, v-a ajutat şi aţi fost mulţumit, vă puteţi exprima aprecierea printr-un VOT. Pentru a putea vota trebuie să fiţi LOGAT.

Contact

Pentru a proteja datele personale ale doamnei Stanca Simona, contactul se va face prin completarea unui formular. Dânsa va primi un email şi un mesaj SMS cu datele dumneavoastră de contact, iar în măsura timpului disponibil vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii. Dacă în decurs de 24 de ore nu primiţi nici un răspuns, veţi avea posibilitatea de a contacta o altă persoană.
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:
 
Home   |    BlocManagerNET   |    Imagini   |    Video   |    Download   |    Cumpără   |    Suport   |    Contact

Copyright © XiSoft Grup 2003 - 2024. Toate drepturile rezervate.

Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro BlocManagerNET pe Facebook BlocManagerNET pe Youtube
MobilPay