Ajutor utilizare BlocManagerNET

Interfaţa programul BlocManagerNET işi propune să fie uşor de folosit şi intuitivă. Totuşi, poti fi situaţii în care, modul de operare nu este evident. În acest sens, vă oferim ajutor prin manualul de utilizare (disponibil atât pe site cât şi din interfaţa programului), prin forum (pentru discuţii şi probleme de interes general) sau prin email şi telefon.
Secţiunea video cuprinde câteva scurte filme în care sunt prezentate facilităţile de bază ale programului. Le puteţi descărca şi în format AVI la rezoluţie HD de la link-urile de mai jos. Se recomandă urmărirea lor la începutul utilzării programului BlocManagerNET.
Prezentare generala Prezentare generală
Descriere: scurtă trecere în revistă a principalelor facilităţi
Dimensiune fişier: 16.49 Mb
Distribuirea facturilor Distribuirea facturilor
Descriere: introducerea şi repartizarea facturilor de cheltuieli
Dimensiune fişier: 13.65 Mb
Salvarea si restaurarea datelor Salvarea şi restaurarea datelor
Descriere: crearea copiilor de siguranţă direct pe CD şi refacerea datelor dintr-o salvare anterioară
Dimensiune fişier: 17.29 Mb
Adaugare chitante Adăugare chitanţe
Descriere: introducerea plăţilor, încasărilor şi transferurilor atât de la proprietari cât şi de la clienţi sau asociaţie
Dimensiune fişier: 39.93 Mb
Dacă nu reuşiţi să deschideţi fişierele AVI instalaţi programul VLC Media Player din secţiunea DOWNLOAD.
Descrierea funcţiilor programului, grupate după elementele din meniuri. Mai sunt incluse câteva capitole despre unele concepte de bază, cât şi descrierea pas cu pas, a primelor operaţii care se fac la iniţializarea unei asociaţii.
Download manual de utilizare Manual de utilizare
Data ultimei actualizări: 12 Aprilie 2009
Dimensiune fişier: 1.28 Mb
Sunt disponibile trei categorii de, discuţii: modul de utilizare al programului BlocManagerNET, comentarii despre update-uri şi sugestii de îmbunătăţire. Discuţiile de pe FORUM sunt difuzate utilizatorilor, prin interfaţa programului sau printr-un feed RSS.
Ne puteţi contacta şi prin email sau telefon (în special pentru problemele specifice, care nu şi-au găsit răspuns în manualul de utilizare, pe forum sau pe site).
Sistemul de ajutor reciproc vă pune în legătură cu alți utilizatori ai programului BlocManagerNET, care se găsesc în zona în care locuiți dumneavoastră.
Secţiunea legislativă îşi propune să vă ofere toată gama de legi, actualizată până în prezent, care se referă sau are legătură cu administrarea, asociaţiilor de proprietari.

 
Home   |    BlocManagerNET   |    Imagini   |    Video   |    Download   |    Cumpără   |    Suport   |    Contact

Copyright © XiSoft Grup 2003 - 2018. Toate drepturile rezervate.

BlocManagerNET pe Facebook BlocManagerNET pe Youtube BlocManagerNET SMS
MobilPay