Marga Vasile

Domnul Marga Vasile foloseşte programul BlocManagerNET de 14 ani şi 7 luni şi este una din persoanele care vă poate oferi asistenţă în Bucureşti. Zona în care locuieşte dânsul este Str. Gherghiţei, Sector 2 deci, dacă locuiţi undeva în apropiere, ar fi cel mai potrivit să-l contactaţi folosind formularul de mai jos.

Comentarii

Dacă aţi luat legătura cu domnul Marga Vasile şi aţi fost mulţumit de ajutorul primit, v-am ruga să vă exprimaţi aprecierea prin-un mesaj sau printr-un vot. Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să fiţi LOGAT.
XiSoft 02 Noiembrie 2011
Domnul Marga Vasile este unul dintre clienţii puţin mai în vârstă, cu care ne mândrim pentru că au ajuns uitlizatori foarte buni, deşi la început a fost puţin mai greu. Are cu noi şi un contract de cenzorat, deci putem spune în cunoştinţă de cauză că se descurcă foarte bine cu toate facilităţile programului.

Voturi

Domnul Marga Vasile nu are deocamdată nici un vot. Dacă aţi intrat în legătură cu dânsul, v-a ajutat şi aţi fost mulţumit, vă puteţi exprima aprecierea printr-un VOT. Pentru a putea vota trebuie să fiţi LOGAT.

Contact

Pentru a proteja datele personale ale domnului Marga Vasile, contactul se va face prin completarea unui formular. Dânsul va primi un email şi un mesaj SMS cu datele dumneavoastră de contact, iar în măsura timpului disponibil vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii. Dacă în decurs de 24 de ore nu primiţi nici un răspuns, veţi avea posibilitatea de a contacta o altă persoană.
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:
 
Home   |    BlocManagerNET   |    Imagini   |    Video   |    Download   |    Cumpără   |    Suport   |    Contact

Copyright © XiSoft Grup 2003 - 2024. Toate drepturile rezervate.

Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro BlocManagerNET pe Facebook BlocManagerNET pe Youtube
MobilPay