Perianu Stela

Doamna Perianu Stela foloseşte programul BlocManagerNET de 15 ani şi este una din persoanele care vă poate oferi asistenţă în Bucureşti. Zona în care locuieşte dânsa este Str. Delfinului, Sector 2 deci, dacă locuiţi undeva în apropiere, ar fi cel mai potrivit să o contactaţi folosind formularul de mai jos.

Comentarii

Dacă aţi luat legătura cu doamna Perianu Stela şi aţi fost mulţumit de ajutorul primit, v-am ruga să vă exprimaţi aprecierea prin-un mesaj sau printr-un vot. Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să fiţi LOGAT.
XiSoft 02 Noiembrie 2011
Doamna Perianu Stela este unul dintre clienții mai în vârstă, care după puțină asisență a reușit să ajugă un utilizator care care acum poate să-i învețe și pe alții. Folosește softul nostru din anul 2008 și v-o recomandăm în special dacă aveți nevoie de mai multă răbdare.
stamate_dumitru1936 11 Ianuarie 2012
Ajutorul acordat de DOAMNA PERIANU STELA in preloarea si activarea celor 3 asociatii de propietari a fost si este de un profesionalism incontestabil si are o rabdare irprosabila - NU TE LASA
SA GRESESTI fapt pentru care ii acord nota 10 cu FELICITARI
KOVACS MIHAELA 25 Iunie 2012
Exista momente in viata cand au loc si intalniri intre oameni,realmente fericite.
Personal,o noua profesie pe care mi-am dorit-o sa mi-o insusesc,cea de administrator de bloc,mi-a dat posibilitatea unei relatii profesionale excelente,cu o doamna de exceptie si un program de calculator foarte performant.Doamna se numeste Perianu Stela,cu ajutorul ei am reusit sa ma perfectionez in acest domeniu de activitate.Prin probitate si inalt profesionism a reusit sa imi insufle incredere si optimism pentru ceea ce fac si mai ales ce voi face.
Nu pot decat sa-i multumesc din suflet acestui om deosebit.
Ciobotaru Mariana 18 Iulie 2016
Ma numesc Mariana Ciobotaru si iata , fara nici o experienta in domeniul administratiei de imobile, am reusit sa patrund in tainele celui mai bun program pentru administratori. Nu am facut-o singura, d-l. Pavel mi-a recomandat-o pe d-na Stela Perianu si cu profesionalismul dinsei, rabdarea si intelegerea de care a dat dovada pentru un incepator, am reusit impreuna.

Sincere multumiri d-nei Perianu, echipei profesorului d-lui Comanici si bineinteles autorului programului d-l Varvari Pavel !

Recomand sincer celor intresati acesta echipa de nota maxima. Invata-ti de la cei mai buni daca doriti sa fi-ti cel mai bun !
Stefan Gheorghe 18 Februarie 2022
Doamnei Perianu Stela doresc sa ii transmit cele mai sincere mulțumiri si aprecieri, răbdarea si profesionalismul doamnei in a-mi explica si a mă ghida prin programul BlocManagerNet sunt și vor fi foarte importante pentru mine. Mă consider un norocos pentru ca am putut sa fiu inițiat de către doamna! Recomand cu încredere colaborarea cu dansa!

Voturi

Doamna Perianu Stela nu are deocamdată nici un vot. Dacă aţi intrat în legătură cu dânsa, v-a ajutat şi aţi fost mulţumit, vă puteţi exprima aprecierea printr-un VOT. Pentru a putea vota trebuie să fiţi LOGAT.

Contact

Pentru a proteja datele personale ale doamnei Perianu Stela, contactul se va face prin completarea unui formular. Dânsa va primi un email şi un mesaj SMS cu datele dumneavoastră de contact, iar în măsura timpului disponibil vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii. Dacă în decurs de 24 de ore nu primiţi nici un răspuns, veţi avea posibilitatea de a contacta o altă persoană.
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:
 
Home   |    BlocManagerNET   |    Imagini   |    Video   |    Download   |    Cumpără   |    Suport   |    Contact

Copyright © XiSoft Grup 2003 - 2024. Toate drepturile rezervate.

Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro BlocManagerNET pe Facebook BlocManagerNET pe Youtube
MobilPay