Mărgărit Daniela

Doamna Mărgărit Daniela foloseşte programul BlocManagerNET de 11 ani şi 6 luni şi este una din persoanele care vă poate oferi asistenţă în Bucureşti. Zona în care locuieşte dânsa este Str. Gârniţei, Sector 4 deci, dacă locuiţi undeva în apropiere, ar fi cel mai potrivit să o contactaţi folosind formularul de mai jos.

Comentarii

Dacă aţi luat legătura cu doamna Mărgărit Daniela şi aţi fost mulţumit de ajutorul primit, v-am ruga să vă exprimaţi aprecierea prin-un mesaj sau printr-un vot. Pentru a putea adăuga un comentariu trebuie să fiţi LOGAT.
XiSoft 26 Martie 2012
Doamna Daniela Mărgărit predă contabilitate la cursuri pentru administatorii de bloc. Are şi o firmă care se ocupă cu administrarea imobilelor. Prin urmare, este una din persoanele pe care vi le recomandăm pentru asistenţă.

Voturi

Doamna Mărgărit Daniela nu are deocamdată nici un vot. Dacă aţi intrat în legătură cu dânsa, v-a ajutat şi aţi fost mulţumit, vă puteţi exprima aprecierea printr-un VOT. Pentru a putea vota trebuie să fiţi LOGAT.

Contact

Pentru a proteja datele personale ale doamnei Mărgărit Daniela, contactul se va face prin completarea unui formular. Dânsa va primi un email şi un mesaj SMS cu datele dumneavoastră de contact, iar în măsura timpului disponibil vă va contacta pentru a stabili mai multe detalii. Dacă în decurs de 24 de ore nu primiţi nici un răspuns, veţi avea posibilitatea de a contacta o altă persoană.
Nume:
Email:
Telefon:
Mesaj:
 
Home   |    BlocManagerNET   |    Imagini   |    Video   |    Download   |    Cumpără   |    Suport   |    Contact

Copyright © XiSoft Grup 2003 - 2023. Toate drepturile rezervate.

Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro Aplicatia e-bloc.ro BlocManagerNET pe Facebook BlocManagerNET pe Youtube
MobilPay